Φόρτωση...

Επίσημη Ελληνική Κοινότητα για το παιχνίδι Hearthstone: Heroes of Warcraft.

 
Άβαταρ μέλους
Zhen-Xlogic
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2013, 18:36
BattleTag: ZhenXlogic#2785
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Επικοινωνία:

Το RTS Warcraft ίσως επιστρέψει μετά το τέλος του StarCraft 2

16 Αύγ 2015, 09:30

Η Blizzard αποκάλυψε ότι η RTS ομάδα ίσως κάνει ξανά μία επίσκεψη στο Warcraft franchise μόλις ολοκληρωθεί το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του StarCraft II.

Μιλώντας στο IGN στην Gamescom, ο παραγωγός του StarCraft II: Legacy of the Void Tim Morten παραδέχτηκε ότι ενώ υπάρχει η δυνατότητα για το StarCraft III, δεν είναι η μόνη δυνατή επιλογή του.

Αυτό δεν είναι το τέλος του StarCraft, αλλά είναι το τέλος της ιστορίας για αυτούς τους χαρακτήρες. Δεν έχουμε συγκεκριμένα σχέδια, αλλά θα πω ότι το σύμπαν είναι γεμάτο προοπτικές για περισσότερες ιστορίες, με άλλους χαρακτήρες.
Είναι πολύ ωραίο να ακούμε ότι υπάρχει απαίτηση για περισσότερο RTS υλικό στο σύμπαν του Warcraft και έτσι μόλις τελειώσουμε με το Void, θα δουλέψουμε σαν ομάδα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Σίγουρα θα σκεφτούμε για το Warcraft, StarCraft ή ακόμη και για κάτι καινούργιο. Όλα είναι πιθανά.

Αν και δεν είναι ακόμη απόλυτα σίγουρη, η Blizzard φαίνεται να είναι πιο δεκτική στην ιδέα από ποτέ. Μέχρι τώρα ανέφερε ότι το μέλλον του franchise ήταν στο MMO World of Warcraft, αλλά τώρα φαίνεται να σκέφτεται και το RTS.

Ακόμη και να μη δούμε ένα νέο ολοκληρωμένο παιχνίδι, σίγουρα δε θα είναι το τέλος του κόσμου. Ο game director του Heroes of the Storm Dustin Browder έδειξε ένα νέο mode που θα κυκλοφορήσει στο MOBA της εταιρείας στο μέλλον που θα έχει αρκετές ομοιότητες με το πολυαγαπημένο Warcraft III.
 
Εικόνα Εικόνα Hearthstone Hellenic Community
Η Επίσημη Ελληνική Κοινότητα για το παιχνίδι Hearthstone: Heroes of Warcraft.